Βοήθα το σώμα σου να επιστρέψει στο σημείο όπου ο πόνος δεν το εμπόδιζε.

Το ΜΟΝΟ κέντρο Χειροπρακτικής στο Νότιο Αιγαίο που είναι εγγεγραμμένο στον Σύλλογο Ελλήνων Χειροπρακτών και στο Γενικό Χειροπρακτικό Συμβούλιο.
quotation end Ζείς στη Ρόδο;
Ως άνθρωποι, είναι καθήκον μας να δώσουμε προτεραιότητα στην υγεία και την ευημερία μας. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να επιτύχουμε τη βέλτιστη υγεία χωρίς να αναλάβουμε ενεργό ρόλο στη διατήρησή της.
quotation 1q Ζείς στη Ρόδο;
Στο Nostos Center, κατανοούμε τη σημασία αυτού του καθήκοντος και είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή της απαραίτητης υποστήριξης και ολιστικής μας προσέγγισης για να σε βοηθήσουμε να το εκπληρώσεις. Μέσω της προσέγγισής μας, δουλεύουμε μαζί σου για να διασφαλίσουμε ότι η σπονδυλική στήλη και το νευρικό σου σύστημα λειτουργούν σε βέλτιστο επίπεδο, επιτρέποντάς σας να ζήσεις μια υγιέστερη και πιο ικανοποιητική ζωή. Πιστεύουμε ότι το να είμαστε υγιείς δεν είναι απλά μια επιλογή, αλλά μια ευθύνη που οφείλουμε στον εαυτό μας και στους αγαπημένους μας. Γνωρίζουμε ότι η ανάληψη δράσης μπορεί να είναι τρομακτική, αλλά είμαστε εδώ για να σε υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα.

Γιατί να επιλέξετε το Nostos Center;

download 1 Ζείς στη Ρόδο;

Ολιστική προσέγγιση

Το Nostos Center υιοθετεί μια ολιστική προσέγγιση στην υγεία, εξετάζοντας τη σωματική, ψυχική, συναισθηματική και κοινωνική κατάσταση του κάθε μέλους. Αναπτύσσει εξατομικευμένα πλάνα θεραπείας που χρησιμοποιούν φυσικές και μη επεμβατικές τεχνικές, συνεργαζόμενο με άλλους παρόχους υγείας. Στόχος είναι η βελτίωση της συνολικής υγείας και ποιότητας ζωής των μελών μας.

download 3 Ζείς στη Ρόδο;

Εγγεγραμμένο σε αρμόδιους φορείς

Το μονο εγγεγραμμένο κέντρο στο Νότιο Αιγαίο από το Γενικό Συμβουλιο Χειροπρακτικης και τον Σύλλογο Ελλήνων Χειροπρακτών. Η Μαρία αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας, ενώ αμέσως μετά την αποφοίτηση της έγινε δεκτή για την απόκτηση διδακτορικού τίτλου, οπου ερευνά τον ρόλο της χειροπρακτικής  στην αποκατάσταση και θεραπεια ασθενών με καρκίνο.

download 4 Ζείς στη Ρόδο;

Ανετο παρκινγκ & Ευκολη προσβαση

Βολική τοποθεσία κοντά στο κέντρο της πόλης με δωρεάν χώρο στάθμευσης

download 2 Ζείς στη Ρόδο;

Εξατομικευμένα πλάνα φροντίδας

Πλάνα φροντίδας σχεδιασμένα για τον καθένα ξεχωριστά ανάλογα τις ανάγκες και τους στόχους του.

Είπαν για εμάς

Γιατί να επιλέξεις την χειροπρακτική;​

Θέλεις να απαλλαγείς από Χρόνιο πόνο και δυσφορία σε οποιοδήποτε σημείο της σπονδυλικής σου στηλης

Θέλεις να υιοθετήσεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής ώστε να μπορείς φροντίσεις άνετα την οικογενεια σου χωρίς οι διαταραχές στο νευρικό σου συστημα και στη λειτουργία της σπονδυλικής σου στήλης να στέκονται εμπόδιο.

Θες να απαλλαγείς από τους συχνούς τραυματισμούς, όχι μόνο σε ότι αφορά αθληση, που σε ταλαιπωρούν και έχουν φτάσει στο σημείο να σε εμποδίζουν από το να αποδώσεις η ακόμα και να πας στη δουλειά και να απολαύσεις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν.

Ξυπνάς η αισθάνεσαι κουρασμένος συνέχεια, έχεις προβλήματα ύπνου; είτε αυπνίες, είτε ξυπνάς μέσα στην νύχτα, και είσαι μόνιμα με ένα αίσθημα άγχους που σε εμποδίζει στη δουλεια και σε άλλες πτυχές της καθημερινότητας σου;

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου online

Nostos Blog